BEJELENTKEZÉS

Azonosító Jelszó  
Elfelejtette jelszavát?    
Bezár

Általános Szerződési Feltételek
1.Regisztráció

Az oldalunk.hu honlapszerkesztőben a regisztráció a regisztrációs űrlap kitöltésével valósul meg. A regisztrációról a felhasználó e-mail címére értesítést küldünk, és a benne lévő kóddal érvényesítenie kell a regisztrációt, bizonyítva ezzel, hogy az e-mail cím használatára jogosult. A regisztráció érvényesítésével a felhasználó elfogadja a Felhasználói Feltételeket, illetve tudomásul veszi az oldalunk.hu adatvédelmi nyilatkozatát. A felhasználó továbbá elfogadja, hogy a Felhasználói Feltételek változásairól az oldalunk.hu nem küld értesítést, hanem a felhasználónak önállóan kell tájékozódnia.


2.Tilalmak

Tilos az olyan tartalmak vagy linkek elhelyezése a honlapokon, melyek az alábbiak bármelyikét tartalmazzák, illetve ezeket tartalmazó oldalakra irányítják a látogatót:
• Szerencsejátékkal vagy kaszinóval kapcsolatos,
• Kábítószerek és kábítószer-fogyasztással kapcsolatos eszközök,
• Szeszes italok értékesítése vagy reklámja,
• Pornográf vagy felnőtteknek szánt,
• Hacker vagy cracker,
• Erőszakos cselekedetekre buzdító,
• Fajgyűlölő vagy bármilyen egyén, csoport vagy szervezet ellen uszító,
• Fegyverek vagy lőszerek értékesítése vagy reklámja,
• Dohányáruk vagy ehhez kapcsolódó áruk értékesítése, reklámja,
• Kizárólag orvosi rendelvényre kiadható gyógyszerek értékesítése vagy reklámja,
• Pénzkereső oldalakkal kapcsolatos tartalmak, melyek könnyű, gyors vagy otthon végezhető pénzkereseti lehetőséget ígérnek,
• Olyan programokkal kapcsolatos tartalom, amelyek hirdetésekre vagy ajánlatokra kattintó, keresést végrehajtó, webhelyeken böngésző vagy e-maileket olvasó felhasználóknak biztosítanak jövedelmet,
• Durva vagy erősen obszcén nyelvezet,
• Bármilyen áruk másolatainak vagy hamisítványainak értékesítése vagy reklámja,
• Iskolai dolgozatok, főiskolai vagy egyetemi munkák értékesítése vagy reklámja,
• Bármilyen egyéb olyan, amely törvénybe ütközik, törvénybe ütköző tevékenységet támogat, vagy sérti mások törvényes jogait,
• Tilos továbbá bármely olyan tartalom megjelenítése, amelyet a Google, a Goolge Adsense és a Google Adwords tilt szabályzatában.
Tilos továbbá:
• Bármilyen scripttel vagy programmal indokolatlanul lassítani és/vagy túlterhelni az oldalt, a látogató számítógépét vagy a szervert.
• Az oldalunk.hu honlapszerkesztővel elkészítet honlapot idegen (nem oldalunk.hu-n) domain néven megjeleníteni, vagy úgy beállítani, mintha annak szerves része, folytatása lenne.
• Az oldalunk.hu honlapszerkesztővel elkészítet honlapot más weboldalak kereteiben megjelentetni.
• Az oldalunk.hu-n olyan weboldal létrehozása, mely nem tartalmaz szöveget, csak képet,
• Tartalmat úgy elhelyezni a honlapon, hogy az eltüntesse, vagy nem látható részre áthelyezze a megjelenő hirdetéseket.


3.Szerzői joggal védett tartalmak
Az oldalunk.hu-val készített honlapokon csak abban az esetben lehet szerzői jogvédelem alatt álló tartalmakat megjeleníteni, ha a honlapot szerkesztő felhasználó rendelkezel a szükséges jogokkal és/vagy engedélyekkel az adott tartalom megjelenítéséhez.


4.Honlapok megszüntetése
A honlapszerkesztő rendszer üzemeltetője és/vagy tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy az elkészített honlapokat és azok tartalmát külön indoklás és értesítés nélkül megszüntesse, vagy azok használatát megtagadja.


Automatikusan megszüntetésre kerülnek a honlapok, ha:
A honlap szerkesztője:
- nem használja a honlapját,
- honlapját hosszabb időn keresztül sem töltötte fel tartalommal,
- regisztrációját a megadott időn belül nem aktiválja,
- nem valós adatokkal regisztrált.
A honlap tartalma:
- sérti a felhasználási feltételekben rögzítetteket,
- sérti egy adott ország jogszabályait,
- sérti a nemzetközi jogszabályokat,
- sérti egy harmadik fél jó hírnevét,
- túlnyomó részben más honlapok tartalmának másolata,
- más weboldalra irányít, vagy annak meglátogatására buzdít.

Felhasználó általi megszüntetés:
A felhasználó az adminisztrációs felületen (fiók menüpontban) kezdeményezheti honlapjának, személyes adatainak és a tárolt tartalomnak a rendszerből történő végleges törlését. A felhasználó tudomásul veszi, hogy honlapjának és adatainak törlése után a törlésre került tartalom visszaállítására nincs lehetőség.


4.Garancia kizárása
A honlapszerkesztő rendszer használata a felhasználó saját felelősségére és kockázatára történik. A honlapszerkesztő üzemeltetője és/vagy tulajdonosa semmilyen garanciát nem vállal a feltöltött tartalmak minőségéért és elérhetőségért. A honlapszerkesztő rendszer működéséből vagy annak hiányából eredő közvetlen vagy közvetett károkért, vagy egyéb jogkövetkezményekért a honlapszerkesztő üzemeltetője és/vagy tulajdonosa semmilyen felelősséggel nem tartozik.


5.Felelősség kizárása
A honlapokon szereplő, és az azokhoz tartozó tartalmakért (adat, szöveg, kép, grafika, program, stb.) az adott honlap szerkesztője tartozik teljes anyagi és/vagy jogi felelősséggel. A honlapszerkesztő üzemeltetője és/vagy tulajdonosa a honlapszerkesztők részére csak tárhely és szoftver használatot biztosít, a honlapokon elhelyezett tartalmakat semmilyen módon sem ellenőrzi. A honlapszerkesztő üzemeltetőjét és/vagy tulajdonosát semmilyen felelősség nem terheli a honlapokon elhelyezett tartalmak miatt.


6.Adatvédelmi nyilatkozat
A regisztráció során az oldalunk.hu letárol személyes adatokat a felhasználókról. Ezeket a személyes adatokat az oldalunk.hu a legnagyobb körültekintéssel és az adatkezelési alapelvek követelményeinek betartásával kezeli. Az oldalunk.hu a tárolt adatokat nem adja el, nem osztja meg harmadik féllel, kivételt képeznek ez alól a hatósági kérések. (pl. nyomozó hatóság) Az oldalunk.hu automatikusan fogad és letárol információkat (pl. IP-cím, Cookie, stb) a felhasználókról. Ezeket az információkat később felhasználhatja statisztikai célokra.


Az oldalunk.hu a felhasználó által (a regisztráció során) megadott e-mail címet felhasználhatja a honlapszerkesztővel kapcsolatos és egyéb reklámlevelek küldésére.


Adatvédelmi álláspont változása:
Az oldalunk.hu bármikor megváltoztathatja az adatvédelmi nyilatkozatát, melyet minden esetben feltüntet a honlapon.