BEJELENTKEZÉS

Azonosító Jelszó  
Elfelejtette jelszavát?    
Bezár

Szeretne egy profi honlapot INGYEN?

Egyszerűen kezelhető honlapkészítő rendszerünkkel néhány perc alatt keresőbarát, modern megjelenésű és teljesen INGYENES honlapot készíthet magának!

Miért lenne érdemes Önnek is az oldalunk.hu-n elkészítenie honlapját?

Az oldalunk.hu honlapkészítő rendszerét úgy alakítottuk ki, hogy Ön a lehető legegyszerűbben tudjon honlapot készíteni. Nincs szükség semmilyen programozói előképzettségre, tapasztalatra. Csak vágjon bele bátran, és meglátja, hogy velünk milyen egyszerű feladat egy honlap elkészítése.

Nem Önnek készült ez a honlapkészítő, ha...

  • Már VAN honlapja és ELÉGEDETT vele,
  • SZERETI A BONYOLULT, programozói ismereteket igénylő RENDSZEREKET,
  • NEM SZÁMÍT, hogy MENNYI IDŐ alatt készül el a honlapja,
  • NEM SZERETI az INGYENES dolgokat.


 

Önnek készült ez a honlapkészítő, ha...

  • Még NINCS honlapja és SZERETNE EGYET,
  • Már VAN honlapja, de NEM ELÉGEDETT vele,
  • NEM szeretne több tízezer forintot HONLAPRA KÖLTENI,
  • SZÜKSÉGE van segítségre a honlapkészítés alatt,
  • GYORSAN szeretné honlapját ÜZEMBE HELYEZNI,
  • NINCS programozói végzettsége.


 

Milyen előnyöket jelenthet Önnek az oldalunk.hu?

 

Könnyű kezelhetőség és gyorsaság

Programozói előképzetség nélkül Ön is könnyedén elkészítheti weblapját! Velünk majdnem olyan egyszerű a honlapkészítés, mintha csak egy e-mailt küldene barátainak. Akár 10 perc múlva saját honlapja lehet!

Választható sablonok

Honlapja külső megjelenését előre elkészített sablonokból, fejlécképekből és színekből választhatja ki, így Önnek nem kell képszerkesztéssel, színek harmóniájával, stb foglalkoznia.

Extra funkciók

Hogy honlapja még hatékonyabb legyen, több hasznos funkciót is igénybe vehet. Kérje ki látogatói véleményét a szavazó modullal, vagy hagyja, hogy üzeneteket írhassanak az üzenőfalon. És ez még nem minden...

Könnyen módosítható

Honlapja tartalmát, külső megjelenését Ön bármikor módosíthatja. Nem kell várnia, míg a webmester végrehajtja a kért módosításokat. Akár minden héten új weboldala lehet!

Professzionális segítség

A honlapkészítés teljes folyamata alatt hatékony segítséget talál. És ez még nem mindem! Nem csak abban segítünk, hogy hogyan készítse el honlapját, hanem abban is, hogy weboldala hogyan lehet sikeres az interneten.

Saját aldomain

Minden honlap rendelkezik egy egyedi aldomain névvel, ami kiegészítve a domain névvel a honlap webcímét adja.
Pl: weboldalcime.oldalunk.hu (a vastaggal szedett az aldomain név)

Ingyenes

Az oldalunk.hu honlapszerkesztő és minden funkciója valamint a hozzá tartozó aldomain név is teljes mértékben ingyenes. Nincsenek apróbetűs részek, rejtett költségek. Egyszerűen csak ingyenes és az is fog maradni.

Rólunk mondták

Sokkal könnyebb és gyorsabb egy honlapot elkészíteni mint gondoltam.
Nagy Péter, Kecskemét

Kezdő vállalkozóként fontos volt számomra az internetes megjelenés. Ugyanakkor, nem szerettem volna sok pénz beleölni egy számomra még ismeretlen területbe, így esett a választáson az oldalunk.hu-ra. Nem bántam meg, és már most a következő weboldalamon töröm a fejem.
Tóth Csaba, Miskolc

Nemrég született kisfiamról készítettem egy honlapot, hogy a távol élő rokonok is rendszeresen láthassák fejlődését.
Kovács Nóra, Pécs

Szülői munkaközösségi tagként a fiam óvodás csoportjának készítettem honlapot. Egyszerű, gyors és ingyenes. Bátran ajánlom mindenkinek.
Kiss Éva, Budapest

Mint mindennek, az oldalunk.hu-nak is vannak előnyei-hátrányai. Amire nekem kell, arra tökéletesen megfelel. Végtelenül egyszerű kezelni és bármikor megváltoztathatom. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.
Várszegi Roland, Debrecen